Nursery Pavilion - Interior. Designed for the TInnGO project by Ronald Jurianto

RONALD JURIANTO
Topic Education & trainingAwarenessDesignSafety and security

Inside, the nursery pavilion combines organic, fluid design with strong vertical geometry in an attempt to blend the two polar opposites, as another metaphor of renormalising breastfeeding into our urban culture. This metaphor is extended further by the use of willow, hemp and recycled polypropylene as the main material of the interior. The modular furniture increases the pavilion’s utility, while at the core lies a family space purpose-made to create quality time together whilst children need attending to. Carefully picked materials allow the pavilion to have another live long after its has been taken down, making it more than just a mere exhibition.

Available translations

Give us your opinion

Evaluating the contribution

Gallery

  • website_drawing_interior_-_p1.png website_drawing_
  • interior_size_annotation.jpg interior_size_an
  • website_drawing_interior_-_p2.png website_drawing_

Comments
Jump to comment-120
CATHLEEN SCHöNE

4 months ago

The seats could serve double by providing space for breastfeeding but also space for changing diapers. If the seats have the perfect size and height, if the material of the seats is easy to clean (no fabric) and the pavilions provide articles for cleaning then you have an all-in-one solution. 

To strenghten the community character, local shops could donate diapers, hygiene articles etc. for these pavilions. That would literally lift some of the burden form the womens shoulders if they don`t need to pack oversized bags in order to be prepared for everything and carrying these bags around whereever they go.

Jump to comment-78
RONALD JURIANTO

7 months ago

Hi Paul, in regards to the dimension please see additional content titled 'Nursery Pavilion Interior with Size annotation' attached in the gallery. Thank you for your feedback.

Jump to comment-63
RONALD JURIANTO

8 months ago

Hi Andree, thank you for your feedback. I imagine that this solution would be most useful at public squares. Alternatively, it would also be suitable at retail parks. It would be great to be able to discuss further with what you have in mind regarding this project, would you be available for further discussion?

Jump to comment-62
RONALD JURIANTO

8 months ago

 

Hi Paul, thank you for the feedback. Regarding the dimension, they are shown on the post about the exterior of the pavilion linked here https://oip.transportgenderobservatory.eu/ideas-lab-contribution-96. However, I will make the necessary adjustments so that the dimensions would also show up on this post. It would be great to be able to discuss further with what you have in mind regarding this project, would you be available for further discussion?

Jump to comment-31
ANDREE WOODCOCK2

8 months ago

Hi Ron

where do you imagine this could be used?

Jump to comment-23
PAUL MAGEE

8 months ago

To be clear, please will you indicate the scale, some approximate dimensions?

The TInnGO project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement no 824349.
Copyright © 2019 TInnGO. Designed and Developed by LGI