Nursery Pavilion. Designed for the TInnGO project by Ronald Jurianto

RONALD JURIANTO
Topic Education & trainingAwarenessDesignSafety and security

The Nursery Pavilion has been created to provide shelter whilst promoting the normality of breastfeeding. With a ‘baby bump’ inspired form, the pavilion serves multiple levels of educational information, whilst the integral structure figuratively elevates the needs of children as high priority. The design team drew inspiration from the pillars of society, as a metaphor to inform and inspire. The space within is well-suited for parents to both feed and attend to their children, allowing families to have quality time together. The pavilion’s green living roof softens and blurs the overall form in contrast with a harsh city environment whilst providing a haven for natural wildlife to be enjoyed, as a further metaphor for the beauty of nature. The planting are seasonal, creating opportunity to introduce a wider array of wildlife forming natural ecosystems unusual to an urban landscape, furthering its pursuit towards educating and normalising nature within the society.

Available translations

Give us your opinion

Evaluating the contribution

Gallery

  • website_drawing_-_p1.png website_drawing_
  • website_drawing_-_p2.png website_drawing_

Comments
Jump to comment-121
CATHLEEN SCHöNE

4 months ago

The plants on the top are a great idea. And it would be absolutly perfect if they would power the interior as Andree suggested.

Regarding the interior I left my comment on the respective design draft.

Jump to comment-61
RONALD JURIANTO

8 months ago

Hi Andree, thank you for the feedback. You are correct, the other post linked here https://oip.transportgenderobservatory.eu/ideas-lab-contribution-97 shows the interior of the pavilion. It would be great to be able to discuss further with what you have in mind regarding this project, would you be available for further discussion?

Jump to comment-60
RONALD JURIANTO

8 months ago

Hi Paul, thank you for the feedback. The other post linked here https://oip.transportgenderobservatory.eu/ideas-lab-contribution-97 shows the interior of the design. It would be great to be able to discuss further with what you have in mind regarding this project, would you be available for further discussion?

Jump to comment-32
ANDREE WOODCOCK2

8 months ago

Hi Ron

Can you see out once you are inside?

What would the interior look like? Is it the pavillion in the other drawing?

How are the plants on the top maintained? DO they power the interior? can the be harvested?

Jump to comment-22
PAUL MAGEE

8 months ago

Ron, please will you add narrative about how this might be experienced? For instance, how many occupants at one time? Where might additional items go/wait? Such as stroller/buggy? 

The sidewalls of the lovely form appear to be solid. Is this intended to have interior ambient lighting or if the surface translucent? aNd if so, how do you expect this to be experienced on shorter winter days?

The TInnGO project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement no 824349.
Copyright © 2019 TInnGO. Designed and Developed by LGI