Convés Traseiro do Hexágono. Concebido para o projecto TInnGO por Ronald Jurianto

RONALD JURIANTO
Topic DesignSafety and securityWomen needs in transport Smart biking

Como parte de uma série maior de ideias que abordam as questões de gestão dos autocarros, esta proposta de design utiliza o espaço anteriormente ocupado pelo banco traseiro para permitir o armazenamento adicional. Populado com hexágonos tesselantes, o convés traseiro é feito para complementar o guarda-chuva hidrofóbico proposto, a mochila e a mochila, permitindo a sua fixação aos hexágonos de diferentes tamanhos. O convés traseiro também tem espaços adequados para dobrar as bicicletas em direção ao fundo. Tendo visuais hexagonais, esta solução atrai metáforas para a estrutura alveolar, criando uma solução de armazenamento leve mas forte, ao mesmo tempo que serve uma mensagem de cuidado com o ambiente.

Available translations

Give us your opinion

Evaluating the contribution

Gallery

  • tinngo_file_14:05.011.jpeg tinngo_file_14:0

Comments
Jump to comment-113
CATHLEEN SCHöNE

1 month ago

As we have already discussed, I love this idea.
The only thing that has occurred to me is an addition that might make it even easier to use: 
For example, if you have a whole wall full of hexagons, it might be difficult for some passengers to store their belongings in the upper or lower rows (older people, smaller). Therefore it would be great if this wall could be "movable". Maybe similar to a "wheel of fortune", so that you can pull the hexagon containing your belongings to the right height for your needs in order to be able to store and unstore.

The TInnGO project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement no 824349.
Copyright © 2019 TInnGO. Designed and Developed by LGI